PrijavaX
NewsletterX

Prijavite se da dobijate naš Newsletter:

News Serbia

Evropska Komisija je odobrila program Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija
16.12.2015.

Evropska Komisija (EK) je dana 15. decembra 2015. godine prihvatila novi program prekogranične saradnje između Mađarske i Srbije – program Interreg-IPA CBC Mađarska-Srbija.

Primeri dobre saradnje u okviru IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija
28.10.2015.

IPA program prekogranične saradnje Mađarska-Srbija sa ponosom predstavlja publikaciju Primeri dobre saradnje, koja predstavlja primere dobre saradnje između organizacija iz Mađarske i Srbije koje su implementirale projekte u okviru programa 2007-2013.

Model Partner report - izmena obrasca 25. feabruar 2011.
25.02.2011.

Obaveštavamo sve korisnike iz Srbije sredstava iz IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija, čiji projekti su izabrani u okviru Prvog poziva za prikupljanje predloga projekata HUSRB/0901, da je obrazac partnerskog izveštaja (eng. Model Partner Report) izmenjen 25. februara 2011. i da je poslednja verzija obrasca dostupna na ovom sajtu, na stranici FLC/Grupa za prvostepenu kontrolu/Preuzimanje.

Ovom prilikom napominjemo da su svi korisnici iz Srbije prilikom podnošenja izveštaja za II izveštajni period, u obavezi da koriste poslednju verziju obrasca.

Model Partner Report – izmenjen obrazac
17.01.2011.

Obaveštavamo sve korisnike iz Srbije sredstava iz IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija, čiji projekti su izabrani u okviru Prvog poziva za prikupljanje predloga projekata HUSRB/0901, da je obrazac partnerskog izveštaja (eng. Model Partner Report) izmenjen i da je poslednja verzija obrasca dostupna na ovom sajtu, na stranici FLC/Grupa za prvostepenu kontrolu/Preuzimanje.

Ovom prilikom napominjemo da su svi korisnici iz Srbije prilikom podnošenja izveštaja za II izveštajni period, u obavezi da koriste poslednju verziju obrasca.

U današnje vreme interaktivne mape koristimo mnogo češće nego štampane. Interaktivne mape su praktičnije, dostupnije i informativnije. Pored štampanog Vodiča kroz granične prelaze između Mađarske i Srbije, napravili smo interaktivnu mapu da vam pomogne pri planiranju putovanja preko graničnih prelaza. Kliknite na mapu i uživajte u putovanju kroz region.

Za uvećanje kliknite ovde »

csongrad west-backa north-backa north-banat south-backa central-banat south-banat srem